Meer over Flash back!

Wij zijn een enthousiast koor waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Wij treden voornamelijk op in verpleeghuizen (ca. 4x per jaar). Daarnaast doen wij mee met het korenfestival in het Zuiderpark in Den Haag (september) en soms op braderieën. Je hoeft geen noten te kunnen lezen, aangezien wij niet vanaf bladmuziek repeteren. We werken met een enthousiaste technicus voor de muziek. We zijn tussen Kerst en Oud en Nieuw vrij en gedurende de zomervakantie 6 weken (gelijk met de basisschool).

Gedurende het jaar organiseert de feestcommissie leuke activiteiten, o.a. met Sinterklaas en Kerst en in voor de zomer-vakantie hebben we een etentje met elkaar.

Onze dirigent:
Ik mag als dirigent voor het leukste popkoor van Nederland staan. Popkoor Flash back! Is een laagdrempelig koor met enthousiaste leden. Wij proberen een leuk gevarieerd repertoire op te bouwen met uni solo en meerstemmige liedjes van uiteenlopende genres. Noten lezen is niet een vereiste, inzet wel. Wij maken van iedere repetitie en van ieder optreden een feestje. 
Hans van Heiningen

Bestuur

Rob van Bommel – secretaris Monique van Heiningen – penningmeester Enny van Gilst- voorzitter   Overige informatie:Bankgegevens:ING-Bank rek. NL98 INGB 0000909862Kosten lidmaatschap per kwartaal € 45,-Ieder lid krijgt bij inschrijving een map met liedteksten Popkoor Flash Back! staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 27192936  

Bekijk pagina »

Geschiedenis

In den Beginne……. Het is november 1994, 4 einddertigers komen elkaar na een kerkdienst tegen, waarvan de dienst werd opgeluisterd door een jongerenkoor. Zij kennen elkaar nog van enkele jaren daarvoor, toen zij zelf ook deel uit maakten van dat koor. Zij raken in gesprek en zijn het er over eens dat het toch wel …

Bekijk pagina »