Meer over Flash back!

OPROEP, OPROEP, OPROEP!
Popkoor Flash back! bestaat volgend jaar 25 jaar.
Om het lustrum te vieren wordt er een jubileum-uitvoering in verzorgingshuis Steenvoorde gehouden op zaterdag 28 maart 2020.
Wij zijn op zoek naar projectzangers die ons koor willen ondersteunen bij deze uitvoering.
De repetities zijn op maandagavond in het Corbulo College in Voorburg.
Wil je meer informatie of wil je je aanmelden, neem dan contact op via info@popkoorflashback.nl of Marianne Verschoor 06-28103733.

Onze dirigent:
Na een korte pauze mag ik weer als dirigent staan voor het leukste popkoor van Nederland. Al eerder heb ik dat 15 jaar mogen doen. Popkoor Flash back! Is een laagdrempelig koor met enthousiaste leden. Wij proberen een leuk gevarieerd repertoire op te bouwen met uni solo en meerstemmige liedjes van uiteenlopende genres. Noten lezen is niet een vereiste, inzet wel. Wij maken van iedere repetitie en van ieder optreden een feestje. Meld u nu aan, zodat u ook kunt ervaren hoe leuk en ontspannend inspannend muziek maken is bij popkoor Flash back!.
Hans van Heijningen

Bestuur

    Martin Verschoor – secretaris en techniek Marianne Verschoor – penningmeester Vivienne May – voorzitter Corinne Schmitz – lid         Overige informatie: Bankgegevens: ING-Bank rek. NL98 INGB 0000909862 Kosten lidmaatschap per kwartaal € 45,- Ieder lid krijgt bij inschrijving een set met liedteksten, inschrijfkosten € 10,-.   Popkoor Flash back! staat ingeschreven …

Bekijk pagina »

Geschiedenis

In den Beginne……. Het is november 1994, 4 einddertigers komen elkaar na een kerkdienst tegen, waarvan de dienst werd opgeluisterd door een jongerenkoor. Zij kennen elkaar nog van enkele jaren daarvoor, toen zij zelf ook deel uit maakten van dat koor. Zij raken in gesprek en zijn het er over eens dat het toch wel …

Bekijk pagina »