Contact

Popkoor Flashback

We treden op verzoek graag voor u op bij allerlei activiteiten, in Zorgcentra en laten ons graag zien op festivals. Bel voor boekingen of mail en vraag naar de mogelijkheden en onze voorwaarden.

Corinne Schmitz e-mail: cor-ean@hotmail.com of tel. 070-4062410 (na 18.00 uur).

 

Boekingen

We treden op verzoek voor u op bij allerlei activiteiten, in zorgcentra en laten ons graag zien op festivals. Bel voor boekingen of mail. Wij treden graag voor u op, vraag naar de mogelijkheden en onze voorwaarden. Popkoor Flash back! Corinne Schmitz e-mail: cor-ean@hotmail.com tel: 070-4062410

Bekijk pagina »

Repetitie bijwonen

Wij kunnen nog wel wat enthousiaste zangers voor de stemgroepen tenoren (heren) en alt gebruiken. Koorervaring is niet vereist maar wel enthousiasme en in de gelegenheid zijn wekelijks de koorrepetities bij te wonen op maandagavond. Nieuwsgierig geworden? Repetitieavond bijwonen, stuur dan een e-mail aan Corinne Schmitz: cor-an@hotmail.com of bel 070-4062410.  

Bekijk pagina »

Lid worden

Wilt u lid worden van ons koor? Dat kan door het hieronderstaande aanmeldformulier in te vullen en in te leveren bij Corinne Schmitz. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens de repetitieavond het formulier in te vullen. Kom een keer vrijblijvend langs, proef de sfeer en zing mee! aanmeldformulier-flashback-2019  

Bekijk pagina »

Waar vindt u ons?

U vindt ons in het Corbulo College waar we in de aula repeteren. Van Tuyl van Serooskerkenstraat 2, 2273 CB Voorburg.   Voor meer informatie: Popkoor Flash back! Corinne Schmitz cor-ean@hotmail.com 070-4062410 (na 18.00 uur)

Bekijk pagina »